Onze visie

Nederland heeft een groeiende behoefte aan flexibele medewerkers. De arbeidsmarkt beweegt. Bedrijven en organisaties hebben te maken met pieken en dalen in hun bedrijfsvoering. De inzet van een flexibel personeelsbeleid en gemotiveerde, energieke medewerkers maken het mogelijk om in korte tijd het werk eigen te maken en de klussen optimaal uit te voeren tegen een zo laag mogelijk en verantwoord kostenniveau.

Ook wordt het voor bedrijven steeds meer noodzaak om goed opgeleid personeel te vinden. Zonder geschikte, gemotiveerde en energieke krachten kunnen bedrijven en organisaties niet overleven. Daarom neemt Ready2start voor uw bedrijf of organisatie ook de matchmaking tussen opdrachtgever en de meest geschikte kandidaat uit handen.

De ambitie van Ready2start is ontstaan doordat de directeuren Gracia Clijdesdale en Carolyn Gambier hun krachten hebben gebundeld. Ready2start is actief op het gebied van arbeidsbemiddeling, werving & selectie, loopbaan & verzuimbegeleiding en re-integratie. Ready2start streeft naar een inclusivieve arbeidsmarkt, daarom hebben wij diversiteit in de breedste zin hoog in het vaandel staan.