Ons team

Gracia Clijdesdale

Gracia Clijdesdale haar motto is:
u vraagt wij draaien!

Gracia is ruim 20 jaar werkzaam voor de overheid waar ze diverse programma’s en projecten heeft ontwikkeld op het gebied van arbeidsmarkt en organisatievraagstukken. Daarnaast heeft ze ervaring in het bemiddelen en begeleiden van verschillende doelgroepen naar werk en re-integratie.

Gracia is van nature dienstverlend ingesteld en weet op een enthousiaste manier het beste uit mensen te halen. Vanwege haar no-nonsense mentaliteit is ze in staat om het beste resultaat te behalen zonder de wensen en behoeftes van de mensen achter het proces uit het oog te verliezen.

Carolyn Gambier

Carolyn Gambier haar motto is:
wij vinden een weg, of wij maken er een!

Met ruim 15 jaar werkervaring heeft Carolyn zich kunnen ontwikkelen op diverse gebieden. Vanwege haar achtergrond op het gebied van HR in combinatie met haar werkervaring en brede netwerk in de zorgbranche is Carolyn in staat om de juiste match te maken tussen kandidaten en opdrachtgevers.

Carolyn denkt out of the box en staat graag klaar om anderen te helpen. Door haar oplossingsgerichte houding zal zij niet alleen maar kijken naar wat er fout gaat, maar vooral hoe het beter en efficiƫnter kan. Carolyn begeleid en helpt werkzoekende in hun zoektocht naar een passende baan in de juiste werkomgeving en helpt organisaties bij het vinden van het juiste talent.