Werving & Selectie

Ready2start biedt een flexibele aanpak wat betreft werving en selectie. Door onze dienstverlening aan uw behoeften aan te passen kunnen wij snel en effectief resultaat behalen.

Wij kunnen u helpen met het vaststellen van de competenties die u nu en in de toekomst nodig hebt, waarvoor wij de best mogelijke kandidaat werven, motiveren en selecteren. Wat uw specifieke behoeften ook zijn; samen met Ready2start vindt u de juiste mensen voor uw business.

Ons stappenplan:

  1. Analyse van uw wervingsbehoefte
    Allereerst willen wij duidelijk inzicht verkrijgen in de huidige bedrijfssituatie, de richting die uw organisatie opgaat en welke mensen u daarbij nodig hebt. Dit is een kritieke factor voor een succesvol wervings- en selectietraject. Oppervlakkige functie-eisen zijn hierbij niet voldoende. Onze toegevoegde waarde ligt namelijk in het doorgronden van uw behoeften, zodat wij de kandidaat kunnen selecteren die hier volledig bij aansluit.
  2. Werven en motiveren van de beste kandidaten
    Wij overleggen met u welke middelen en methoden er worden ingezet om talentvolle kandidaten aan te trekken. Wij stellen de ambities van de kandidaten vast en ondersteunen u bij het presenteren van uzelf als toekomstige werkgever.
  3. De juiste selectie maken
    Wij vormen een globaal beeld van de kennis, ervaring, motivatie en persoonlijkheidskenmerken van de kandidaten. Daarna kunt u de uiteindelijke keuze maken. Op die manier zijn wij verzekerd van de best mogelijke match.